fbpx [
31.12 - 31.12.2019, 00:00

Legg nyttårsmiddagen til Østbanehallen

Hva med å ta nyttårsmiddagen i Østbanehallen før dere stikker ut og ser på fyrverkeriet? Østbanehallen er både hyggelig, veldig sentralt og har stor nok kapasitet til å ta i mot hele gjengen!

Ta med hele gjengen og samle dere til en middag hvor du ikke trenger å tenke på noen ting – bare slappe av, nyte maten, og gå for en drink i sentrum. Når klokken nærmer seg 24:00 kan dere enkelt dra ut på havneområdet og se på fyrverkeriet sammen.

Plass

På nyttårsaften holder restaurantene åpent, men hos Royal Gastropub har de åpent til 22:00. Her kan de ta i mot grupper på alt fra 2 til 60 personer. Med andre ord kan du ta med hele gjengen uten problem. Se åpningstidene for romjulen her.

Privat område

Om du skulle være redd for at en nyttårsmiddag i en restaurant er litt lite privat, trenger du ikke bekymre deg. Hos Olivia kan du leie Sala Privata gratis, hvor det er plass til 25 personer. Her kan du arrangere alt fra mindre og intime middager, til større fester. Les mer her om Sala Privata.

Julemeny

Alle restaurantene har sin egen julemeny, eller en sesong-meny. Du kan se oversikten over menyene her.

Ankomst

Østbanehallen ligger sentralt til, med plassering midt på Jernbanetorget i enden av Karl Johan. Rett utenfor går alle trikkene og bussene i Oslo, og ved siden av finner du Oslo S, hvor både tog og flytog går. Det er med andre ord det enkleste stedet å komme seg hjem igjen etter at rakettene er fyrt opp.

Er det derimot lang reise hjem, ligger også hotellet Comfort Hotell Grand Central i Østbanehallen, så kan du ta en natt på hotell uten problem.

 

Bookinginformasjon – For booking av bord kontakt:

Bella Bambina: Epost: post@bellabambina.no eller tlf: 22174200

Ved booking av større grupper, vennligst book via mail.

Fjøla: Epost: bordreservering.fjola@ssp.no eller tlf: 21 52 52 80

Olivia: Epost: booking@olivia.no

Royal Gastropub: Epost: post@royalgastropub.no eller tlf: 21082272

Opland Burger & Steak: Epost: booking@burgerandsteak.no