fbpx [
09.11 - 09.11.2017, 18:00

L’Occitane x Eirin Kristiansen

Toppblogger Eirin Kristiansen og L'Occitane inngår samarbeid - Velkommen til lanseringsevent hos L’Occitane i dag, kl. 18.00!

L’Occitane har inngått et designsamarbeid med toppblogger Eirin Kristiansen! Hun har designet sin egen eksklusive gaveeske og samlet sine favoritter fra L’Occitane i den.

Eirin Kristiansen har laget en koselig gaveeske, fylt med hennes topp 3 favorittprodukter – Almond Supple Skin Oil, Almond Shower Oil og Aromachologie Pillow Mist!Dette er den perfekte julegave til alle som ønsker å skjemmes bort.

For å feire samarbeidet, arrangeres det et lanseringsevent torsdag 9. november hos L’Occitane Østbanehallen fra klokken 18:00! De første 50 som kommer får nydelige goodiebags med seg hjem. Under eventet vil alle som handler og registrerer seg i kundeklubben, være med i trekningen av et års forbruk av et av favorittproduktene til Eirin. L’Occitane sine skjønhetskonsulenter vil også være der for å gi deg inspirerende tips og råd om hudpleieprodukter tilpasset deg og din hud, og tilbyr også deilige håndmassasjer under eventet.

Når: Torsdag 09.11, kl.18:00
Hvor: L’Occitane i Østbanehallen

Les mer om samarbeidet, eventet og årets fineste julegave på bloggen.