fbpx [
21.09 - 21.09.2017, 19:30

Vinn to billetter til Cats og middag i Østbanehallen

Det finnes ikke noe mer naturlig kombinasjon enn kultur og mat. Nå kan du vinne billetter til Cats musikal 21.september, og gavekort på valgfri restaurant i Østbanehallen.

Cats er et av de lengstlevende showene på Broadway og Londons West End. I høst kommer de tilbake til Oslo Spektrum med en fornyet versjon, men fortsatt med fantastisk koreografi og den kjente og kjære musikken.

Musikalen hadde verdenspremiére i 1981 i London, vant flere priser, og slo alle rekorder ved å spille 21 år i strekk. I New York ble Broadway produksjonen også veldig populær, og gikk sammenhengende i 18 år og vant 7 Tony Awards, blant annet for beste musikal.

Showets varighet er 2,5 time, inkludert pause, og det er originalversjonen fra London Palladium som kommer til Oslo Spektrum.

Datoen er 21.september, 19:30 i Oslo Spektrum.

Inkludert i premien er et gavekort! Den heldige vinneren kan selv velge hvor de har lyst å spise i Østbanehallen med gavekortet. Vi har vi et bredt utvalg restauranter: fra Italienske klassikere på Bella Bambina og Olivia, Japansk mat på Yo!Sushi, Gastroretter og brygg på Royal Gastropub, Nordiske delikatesser på Fjøla, eller real burger og steak på Opland Burger & Steak.

Østbanehallen ligger sentralt i Oslo med kort avstand til flere konsertscener, og kulturlokaler. I tillegg er det enkelt å komme seg hit med både tog og buss. I hallen vil du også finne flere restauranter og butikker, og selv om været ikke viser seg fra beste side gjør ikke det noe – i Østbanehallen får du utefølelsen, inne!

Hele hallen, med alle restauranter og butikker har åpent alle dager, hele året.

Du må være over 18 år for å delta. Premien dekker ikke reise til/fra Oslo. Konkurransen avsluttes mandag 17/9, og vinneren vil bli kontaktet via e-post og annonsert på nettsiden. Vinneren må være bosatt i Norge.

Vi opplever at noen får feilmelding når de prøver å sende inn. Prøv igjen, men ikke huk av boksen hvor det står at du godtar konkurransevilkårene. Om du fjerner denne og huker den av igjen vil det ikke gå ann å sende inn. Send oss en epost eller gå inn på facebook siden vår og gi beskjed, om du ikke får det til.