fbpx [
23.09 - 23.09.2017, 19:00

Opland + Indian = Burgers & Bikes

Lørdag 23.september inviterer Opland Burger & Steak til fest sammen med anerkjente Indian Motorcycle.

 

Kun et ord er nødvendig for å beskrive Indian Motorcycle: Legendarisk. Når Østbanehallens Opland Burger & Steak arrangerer fest er derfor valget av Indian som Co-host opplagt. Lørdag 23.september blir det Burger, Bikes and Beer hos Opland, i samarbeid med Indian.

– Vi på Opland jobber hele tiden for det tradisjonsrike og originale. Enten det er snakk om råvarene vi bruker i våre retter, eller vår historie fra Opland gård. Vi har lenge vært interessert i motor, og særlig Indian med deres fantastiske respekt for håndverk, kvalitet og tradisjon. Vi gleder oss stort til denne kvelden og håper å se både burger og bike-entusiaster, sier Birgit Opland.

En kveld med kvalitet, god stemning og musikk

I forbindelse med arrangementet har Opland laget en egen Indian-Burger. For de motorinteresserte vil burgerens tech-spech virkelig sette fart på matlysten. Burgeren er nemlig en dobbel bacon, dobbel cheese burger med Gruyère-ost, BBQ-saus og toppet med jalapeno og grillet mais. En skikkelig klassiker med andre ord, men kun tilgjengelig i en begrenset tidsperiode. Det lages nemlig bare 200 eksemplarer av burgeren.

Denne kvelden vil det ikke bare være maten som står i fokus. Sammen med Voss fellesbryggeri har nemlig Opland laget en Indian Pale Ale, komplett med spesialdesignet etikett og logo. I tillegg vil Oplands servitører være ikledd Indian-klær, som t-skjorter og skinnvester.

Som en hver bra fest, sparer vi det beste til slutt. I tillegg til Burgers and Bikes blir det nemlig live konsert med Indianvenn og legende: Bluesrocker Gil Edwards. Gil har spilt på flere Indianarrangementer over hele verden, og denne kvelden er vi så heldige å få høre låter fra hans nyeste plate.

Det blir rett og slett: Releasekonsert – Live hos Opland – For one night only.

Konkurranse

Under arrangementet vil også Opland sitt nyeste interiørtilskudd utstilles: En helt rå Indian Roadmaster

I tillegg kan du vinne en prøvekjøring med en Indian Scout 1200! Alle som bestiller en Indian Mc Burger denne kvelden er med i trekningen av en dag med prøvekjøring av Indian Scout 1200 -2018 modell. Gil Edwards trekker vinneren fra konsertscenen i Opland Bar, kl 21:00. Premien inneholder også en middag for to på Opland Burger & Steak.

 

Velkommen til oss lørdag 23. september.

Dørene åpner kl. 19.00

Arrangementet er gratis.

Bestill bord her.

Sjekk ut facebook eventet her.