fbpx [
04.02 - 05.02.2017, 11:00

Bli med på bursdagsfeiring i Østbanehallen

Velkommen til 2-årsfeiring av Østbanehallen 4. og 5. februar.

Det har gått to år siden vi åpnet, eller skal vi si gjenåpnet, dørene inn til storslagne Østbanehallen. Vi synes fortsatt det er fantastisk å få lov til å være her, og vi er glade for at stadig flere oppdager hva vi har å by på. Det vil vi feire med en rekke aktiviteter og kulinariske opplevelser og vi håper du vil være med!

 

Dette skjer i bursdagshelgen:

 

Fredag 3. februar:

Vi kickstarter bursdagshelgen med After work og Dj’s i hele hallen på fredag. Dette er en perfekt anledning til å ta med venner, familie og kolleger til en helaften i Østbanehallen og senke skuldrene i en fresh og avslappende atmosfære – som ikke minst har mange muligheter til å nyte god mat og godt drikke.

 

Lørdag og søndag 4. og 5. februar

Bella Bambina stiller med focaccia, og for de som har tid og er sulten på mer tilbyr restauranten en treretters bursdagsmeny til kr 355. Dette inkluderer kremet fisk- og skalldyrsuppe til forrett, grillet ytrefilet av svin som serveres peppersaus, ovnsbakte grønnsaker og Amandinepoteter til hovedrett og Panna cotta med bringebærcoulis til dessert. I tillegg vil alle gjester som fyller ut en lapp med navn, telefonnummer og epostadresse få mulighet til å vinne et gavekort for to personer til en verdi på kr 1000 hos restauranten. Book bord her.

Opland Burger & Steak griller de burgeren til perfeksjon, og bursdagshelgen er intet unntak. Fra fredag til og med søndag kan du sette tennene i en Sharing Starter Burger til kr 149 eller bestselgeren Umami BBQ 180 gram til kr 169. I tillegg kan du få Oplands egne jordbærpai med jordbær fra Opland Gård til kr 49 – og på søndag er denne gratis til alle spisende gjester i restauranten! Book bord her. 

Lørdag kl. 15 har du mulighet til å være med på vinsmaking hos Olivia med deres leverandør Accordini – som stiller med hele sitt utvalg vin. Vinsmakingen vil foregå i ”sala privata” hos Oliva Østbanehallen og tar ca 1 time. Det er 25 plasser og koster kr 50. Ønske om påmelding sendes til ostbanehallen@olivia.no

Olivia kan du på lørdag også oppleve en Winemakers dinner fra kl 19. Prisen er kr 395 pr person og man må være minimum to personer. Book bord her.

Dersom du besøker besøker Olivia på lørdag eller søndag og holder øynene åpne, kan det være DU som finner ett av fire gjemte gavekort på en pizza eller pastarett i restauranten.

Olivia Pronto kan planlegge middagen for deg og velger ut ingredienser til et italiensk måltid for to personer som dere kan spise hjemme. Middagsposene koster kr 199 i bursdagshelgen (førpris kr 299) og innholdet i middagsposen byttes ut hver uke.

På lørdag inviterer Yo! Sushi til sushikurs. Lær om råvarer, rull makibiter som proffene og spis det du lager (ca. 20-25 biter). Sushiskolen starter kl. 15 og tar ca 1,5 time. Kurset koster kr 299 per person og kr 400 dersom man melder på to. Drikke kan bestilles under kurset. Krever forhåndspåmelding til Martin.andersson@ssp.no

Fra kl. 11.30 på lørdag gir Flavours Food Market bort bursdagskake til alle som vil ha, helt til det er tomt. De kommer ellers til å ha bolle-bonanza hele helgen, med 2 kanelknuter for kr 40 og donuts med mange forskjellige toppings og fillings. De skal i tillegg ha lansering og dele ut smaksprøver av en ny type brus fra London – Franklin & Son.

L´Occitane tilbyr håndskrubb og håndmassasje samt gratis ansiktsanalyse hele dagen. Dette gjelder både lørdag og søndag.

Royal Gastropub tilbyr egen bursdagsburger både lørdag og søndag og gir bort kake til lunsjgjester på søndag. Book bord her. 

Fjøla fokuserer på det norske kjøkkenet og hele helgen kan du nyte smaksfjøler med et utvalg smakfulle retter til kr 139 (førpris kr 175). Book bord her. Fjøla stiller også med premien på Østbanehallens Facebookkonkurranse. Premien er et treretters måltid for 2 personer til en verdi av kr 890, eksklusiv drikke. Premien kan brukes både lørdag og søndag under bursdagshelgen. Gå inn på https://www.facebook.com/ostbanehallen for å delta i konkurransen.

Oliviers & Co pynter butikken til fest med ballonger og vil ha 2 for 1 på hele butikken både lørdag og søndag. I tillegg vil de dele ut flere smaksprøver på supper, desserter og salater.