fbpx [
10.05 - 10.05.2017, 17:00

En smak av solen – smakstur på uteserveringene våre

Vi gjentar suksessen og inviterer til smakstur på våre fire restauranter med uteservering onsdag 10. mai. Det blir med andre ord muligheter for god mat og drikke i ettermiddagssolskinn.

Dersom Oslo-solen derimot uteblir denne ettermiddagen tar vi turen inn i hallen, der piazza-følelsen likevel gir deg en opplevelse av uteservering – Inne.

Smakstouren inneholder fire stopp og fire forskjellige kjøkken:

Vi starter ettermiddagen på Fjøla der vi får en smak av det nordiske kjøkken med forretten: Kamskjell Carpaccio med syltet agurk, brunet smør, dillmajones og ristede hasselnøtter.

Deretter beveger vi oss videre til Bella Bambina som er kjent for sin hjemmelagete pasta. Her vil vi få servert to av deres mest populære pastaretter: den klassiske bolognesen og Tagliatelle Boscaiola mes skinke fra Tirol og trøffelolje.

Etter pastarettene hos Bella blir det antipasti med italienske smaker hos Olivia Østbanehallen. Her vil vi få servert både oster og spekeskinker fra Italia, med tilhørende godt i glasset.

Vi avslutter touren med et besøk på Royal Gastropub, der vi både spiser sharing tallerkener med herlige bar-retter og ikke minst Royals nøye utvalgte brygg for anledningen.

Som deltager på turen har du også mulighet å vinne gavekort på 500 fra det som er din favorittrestaurant.

Onsdag 10. mai

Fra kl 17- 20

Gruppe 1 fra kl 17-19

Gruppe 2 fra kl 18-20

Pris: 300,-

Bindende påmelding til melissa@dinamo.no / hvilken gruppe du ønsker å være med på.

18 år aldersgrense