fbpx [
27.10 - 27.10.2016, 12:00

Høstens særpreg

På Østbanehallen lar vi oss begeistre av årstidene, og feirer høsten med smaksmenyer, gode tilbud og smaksprøver fra utvalgte leverandører.

Dette skjer på torsdag:

Flavours Foodmarket får besøk av den anerkjente ostespesialisten Eiker, som byr på forskjellige ostetyper fra sitt gårdsysteri. I tillegg kommer Kaffekoppen Import med sine eksklusive kaffevarianter. Kom innom å nyt ost og kaffe i høstmørket.

Bella Bambina er kjent for sine italienske spesialiteter. På torsdag kommer Villa import, import-spesialist av italienske matvarer og delikatesser og tilbyr smaksprøver fra 12.00 – 20.00. For de som ønsker å sette seg ned i restauranten, tilbyr Bella Bambina «En Smak av Bella Bambina», som er en liten 3-retters meny, til kun 149 kr. For de virkelig sultne anbefales sharing meny, med et utvalg av de beste rettene på menyen for kr 395 (for grupper på 4 personer +).

Opland Burger & Steak griller burgere til perfeksjon på sin Josper Grill. Enten du lar deg friste av en klassiker med kjøtt, ost og bacon eller den mer eksotiske Umamiburgeren.

Ben & Jerrys er verdenskjent for sine gode iskremvarianter. På torsdag kommer Ben & Jerrys-kuen og deler ut smaksprøver til alle som kommer innom.

Oliviers tilbyr oljer fra middelhavet. På torsdag får du anledning til å smake på hele tre forskjellige favoritter før du bestemmer deg for hvilken du vil kjøpe med deg hjem. Kom innom å bli inspirert til ditt neste festmåltid.

Fjøla fokuserer på det norske kjøkkenet og på torsdag lanserer de nye smaksfjøler med et utvalg smakfulle retter. De tilbyr i tillegg små, medium og store porsjoner av sine mest populære retter.

Royal Gastropub drar frem smaksglassene og lar deg prøve forskjellige øltyper i små glass for en hyggelig pris. I tillegg kan du nyte en «Smak av Royal» tallerken, som består av en liten forrett , sliders og en smak av en dessert til kr. 149,-