fbpx [
29.10 - 29.10.2016, 12:00

Inspirert av høsten

Vi inviterer til matlagingskurs, aktiviteter og smaksprøver med høsten som tema. Meld deg på en av våre høstaktiviteter.

Dette skjer på lørdag:

Flavours Foodmarket får besøk av Vollen Bakeri, Tetøsene, Metervare, Norwegian Premium og Annes Hage. Leverandørene stiller med smaksprøver på sine kvalitetsvarer, så her kan du virkelig nyte høstens smaker og bli inspirert til å utvikle kokkekunnskapene dine.

Bella Bambina byr på smaksprøver fra Felloni Spekehus, produsent av Italiensk Spekemat i Moss. Felloni Spekehus tilbyr deilige italienske spekeprodukter og smaksprøver til gjester, det blir også muligheter for å kjøpe Guanciale som er lettspeket svinekjake til 70 kr for 125 gram – og italiensk salsiccia til 70 kr for 250 gram. I tillegg byr Bella Bambina på 3 smaker av Italia til forbipasserende for en rimelig penge. For de som ønsker å sette seg ned i restauranten, tilbys «En Smak av Bella Bambina», som er en liten 3-retters meny, til kun 149 kr! Dersom du er virkelig sulten anbefales sharing meny, med et utvalg av de beste rettene på menyen for kr 395 (for grupper på 4 personer +).

Fjøla fokuserer på det norske kjøkkenet og på lørdag kommer Eftedal med siner kvalitetspoteter. De vil tilby poteter med tilbehør til alle gjester som virkelig vil smake på hva det norske landbruket kan tilby om høsten. Kl. 15.00 blir det ølsmaking for deg som er glad i godt brygg.

Olivia feirer både høsten og at de åpner sin restaurant i Østbanehallen. På lørdag øser de av sin vinkunnskap, og tilbyr vinsmaking for deg som er interessert i å lære mer om de edle italienske dråpene. Vinsmakingen må bestilles på forhånd og koster 50 kr per person. I tillegg blir det speisalpris på en tre retter med antipasto, bistecca og tiramisu.

Y0!Sushi inviterer til sushikurs, der du og vennegjengen kan lære å lage sushi akkurat som proffene. Sushiskolen tilbys fra  12.00 til 14.30 og krever forhåndspåmelding.

Royal Gastropub drar frem smaksglassene og lar deg prøve forskjellige øltyper i små glass for en hyggelig pris. I tillegg kan du nyte en «Smak av Royal» tallerken, som består av en liten forrett , sliders og en smak av en dessert til kr. 149,-. Du kan også smake kvalitetskjøtt fra Strøm Larsen som stiller med smaksprøver og utstilling. Smaksprøver til en hyggelig pris blir det også fra Amundsen Bryggeri, så her blir det noe for en hver.

Opland Burger & Steak griller burgere til perfeksjon på sin Josper Grill. Enten du lar deg friste av en klassiker med kjøtt, ost og bacon eller den mer eksotiske Umamiburgeren.

Ben & Jerrys er verdenskjent for sine gode iskremvarianter. På lørdag kommer Ben & Jerrys-kuen og deler ut smaksprøver til alle som kommer innom.

Oliviers tilbyr oljer fra middelhavet. På lørdag får du anledning til å smake på hele tre forskjellige favoritter før du bestemmer deg for hvilken du vil kjøpe med deg hjem. Kom innom å bli inspirert til ditt neste festmåltid.