fbpx [
30.10 - 30.10.2016, 12:00

Høst er høytid

Ingen grunn til høstdepresjoner, ta turen innom Østbanehallen og kom i godt humør av utvalgte smaker inspirert av høsten. Søndag avsluttes smakshelgen med morsomme aktiviteter og deilige smaksprøver.

Dette skjer på søndag:

Flavours Foodmarket får besøk av Metervare, Dyre gård og Norwegian Premium. Leverandørene stiller med smaksprøver på sine kvalitetsvarer, så her kan du virkelig nyte høstens smaker og bli inspirert til å utvikle kokkekunnskapene dine.

Bella Bambina byr på smaksprøver og spennende produkter fra Villa Import, importør av italienske matvarer og delikatesser. I tillegg tilbyr Bella Bambina 3 smaker av Italia til forbipasserende for en rimelig penge. For de som ønsker å sette seg ned i restauranten, tilbys «En Smak av Bella Bambina», som er en liten 3-retters meny, til kun 149 kr. Dersom du er virkelig sulten anbefales sharing meny, med et utvalg av de beste rettene på menyen for kr 395 (for grupper på 4 personer +).

Fjøla fokuserer på det norske kjøkkenet og på søndag kan du nyte nye smaksfjøler med et utvalg smakfulle retter. De tilbyr i tillegg små, medium og store porsjoner av sine mest populære retter.

Olivia feirer både høsten og at de åpner sin restaurant i Østbanehallen. På søndag blir det speisalpris på en tre retter med antipasto, bistecca og tiramisu.

Royal Gastropub drar frem smaksglassene og lar deg prøve forskjellige øltyper i små glass for en hyggelig pris. I tillegg får du anledning til å finpusse shuffleboardegenskapene dine til neste slag med gjengen. Det blir nemlig kurs i shuffleboard fra 12.00 til 19.00. Kurset foregår i runder på 30 minutter og det er plass til max 8 personer i hver runde – Den perfekte søndagsaktivitet for gjengen.

Opland Burger & Steak griller burgere til perfeksjon på sin Josper Grill. Enten du lar deg friste av en klassiker med kjøtt, ost og bacon eller den mer eksotiske Umamiburgeren.

Ben & Jerrys er verdenskjent for sine gode iskremvarianter. På søndag kommer Ben & Jerrys-kuen og deler ut smaksprøver til alle som kommer innom.

Oliviers tilbyr oljer fra middelhavet. På søndag får du anledning til å smake på hele tre forskjellige favoritter før du bestemmer deg for hvilken du vil kjøpe med deg hjem. Kom innom å bli inspirert til ditt neste festmåltid.