fbpx [
28.10 - 28.10.2016, 12:00

Høstens utvalgte smaker

Vi vil feire høstens nyanser og særpreg med utvalgte råvarer og smaksprøver. Alle er velkomne til høstfeiring hos Ø.

Dette skjer på fredag:

Flavours Foodmarket får besøk av Vollen Bakeri, Dyre Gård, Norwegian Premium, Metervare, Annes Hage, Summerbird, Eiker Gårdsysteri og Kaffekoppen import. Alle leverandørene stiller med smaksprøver på sine kvalitetsvarer, så her kan du virkelig nyte høstens oster, eplemost, norsk fiskeolje, pølser, gravet ishavsrøye, sjokolade og bakevarer.

Fjøla fokuserer på det norske kjøkkenet og på fredag kommer anerkjente Egge Gård med sine kvalitetsprodukter. Du kan med andre ord få smake på både ferskpresset eplemost og andre kvalitetsdrikkevarer.

Bella Bambina byr på smaksprøver fra Felloni Spekehus, produsent av Italiensk Spekemat i Moss. De stiller med spennende produkter og smaksprøver til gjester, blant annet deilige italienske spekeprodukter. Det blir også muligheter for å kjøpe Guanciale som er lettspeket svinekjake til 70 kr for 125 gram – og italiensk salsiccia til 70 kr for 250 gram. Bella Bambina Ristorante byr på 3 smaker av Italia til forbipasserende for en rimelig penge. For de som ønsker å sette seg ned i restauranten, tilbys «En Smak av Bella Bambina», som er en liten 3-retters meny, til kun 149 kr! For de virkelig sultne anbefales sharing meny, med et utvalg av de beste rettene på menyen for kr 395 (for grupper på 4 personer +).

Olivia feirer både høsten og at de åpner sin restaurant i Østbanehallen. Åpningsfesten blir markert med apritivo – her har du med andre ord en gyllen anledning til en italiensk inngang til helgen med gode venner eller kolleger. I tillegg blir det speisalpris på en tre retter med antipasto, bistecca og tiramisu.

Opland Burger & Steak griller burgere til perfeksjon på sin Josper Grill. Enten du lar deg friste av en klassiker med kjøtt, ost og bacon eller den mer eksotiske Umamiburgeren.

Ben & Jerrys er verdenskjent for sine gode iskremvarianter. På fredag kommer Ben & Jerrys-kuen og deler ut smaksprøver til alle som kommer innom.

Oliviers tilbyr oljer fra middelhavet. På fredag får du anledning til å smake på hele tre forskjellige favoritter før du bestemmer deg for hvilken du vil kjøpe med deg hjem. Kom innom å bli inspirert til ditt neste festmåltid.

Royal Gastropub drar frem smaksglassene og lar deg prøve forskjellige øltyper i små glass for en hyggelig pris. I tillegg kan du nyte en «Smak av Royal» tallerken, som består av en liten forrett , sliders og en smak av en dessert til kr. 149,-