fbpx [
26.02 - 28.02.2019, 10:00

Smaken av Vinter 2019

Kom inn i varmen på Østbanehallen. Fra 26. - 28. februar feirer vi alle vinterens herlige råvarer og matretter som inviterer til kos, med en hyggelig festival - velkommen til Smaken av Vinter!

Selv om vinteren er kald og lang, er den også fylt med kos og hygge. Vi ønsker å feire alle de gode råvarene og maten som inviterer til kos, med en inspirerende festival fylt med ulike aktiviteter, smaksprøver og spennende middager. Kom inn i varmen og bli med på Smaken av Vinter 26. – 28. februar!

Dette skjer under Smaken av Vinter (oppdateres fortløpende):

Kaffe, smaksprøver og tilbud

Gjennom hele festivalen deles det ut kaffe i Østbanehallen. Stikk innom og start dagen på beste måte, kanskje du også kan ta frokosten der i samme slengen?

Vi vil feire vinterens nyanser og særpreg med utvalgte råvarer og smaksprøver. Derfor vil du gjennom hele festivalen finne forskjellige boder rundt omkring i hallen. Her kan du få med deg spennende smaksprøver, eller kjøpe fantastiske produkter til tilbudspris.

Bli sushimester på kurs

Lær å beherske sushiteknikken under Smaken av Vinter – bli med på YO!Sushi Rice & Rolls-klasse!

Onsdag 27. februar og Torsdag 28. februar inviterer Yo!Sushi! til sin populære sushiskole, i Østbanehallen.

Du får både opplæring og innføring i hvordan man lager japansk ris og forskjellige typer sushi. Du får også lære mer om den spennende matkulturen i Japan. Lær å lage maki, nigiri, mini iso, og mye mer.

For mer informasjon og påmelding, se eventet på Facebook her.

Smaken av Vinter: Vinn lunsj til deg og dine venner!

Østbanehallen er det perfekte stedet å ta lunsjen eller frokosten, og nå kan du vinne en lunsj til deg og opptil fem av dine venner. Gå inn her, svar på to enkle spørsmål og du er med i trekningen. Vi trekker en vinner 1. mars.

Sjekk også ut eventet på Facebook, og få med deg de ulike arrangementene ettersom de blir annonsert!

Ingen grunn til vinterdepresjoner, ta turen innom Østbanehallen og kom i godt humør av utvalgte smaker inspirert av vinteren. Velkommen til Smaken av Vinter 26. – 28. februar!