fbpx [
31.12 - 31.12.2018, 01:00

Ta nyttårsmiddagen i Østbanehallen

Hva med å ta nyttårsmiddagen i Østbanehallen før dere stikker ut og ser på fyrverkeriet? Østbanehallen er både hyggelig, veldig sentralt og har stor nok kapasitet til å ta i mot hele gjengen!

Ta med hele gjengen og samle dere til en middag hvor du ikke trenger å tenke på noen ting – bare slappe av, nyte maten og når klokken nærmer seg 24:00, dra ut på havneområdet og se på fyrverkeriet sammen.

Plass

På nyttårsaften holder restaurantene åpent til 18:00, bortsett fra Royal Gastropub som har åpent til 22:00 og Olivia som har åpent til 23:00.

Hos Olivia har de plass til grupper på 200 personer, og hos Royal Gastropub kan de ta i mot grupper på alt fra 2 til 60 personer, så her kan du ta med hele gjengen uten problem.

Privat område

Om du skulle være redd for at en nyttårsmiddag i en restaurant er litt lite privat, trenger du ikke bekymre deg. Hos Olivia kan du leie Sala Privata gratis, hvor det er plass til en gruppe på 25 personer. Her kan du arrangere alt fra mindre og intime middager, til større fester. Les mer her om Sala Privata.

Julemeny

I tillegg til den vanlige menyen får du også julemeny hos både Olivia og Royal Gastropub.

Hos Olivia er det også italiensk i fokus, og har Milano som den italienske regionen de får inspirasjon og råvarer fra. Her får du blant annet pasta, pizza, italiensk vin og deilige salater. De har også sin egen julemeny – Menú Natale, en tre-retters til 395,-.

Om dere booker julebord hos Royal Gastropub får dere også klassisk julemat. Der serverer de pinnekjøtt og ribbetallerken til selskap som forhåndsbestiller mat. Om man skulle bli tørst etter ordentlig juledrikke har de også juleølsalg hos Royal Gastropub.

Ankomst

Østbanehallen ligger sentralt til, med plassering midt på Jernbanetorget i enden av Karl Johan. Rett utenfor går alle trikkene og bussene i Oslo, og ved siden av finner du Oslo S, hvor både tog og flytog går. Det er med andre ord det enkleste stedet å komme seg hjem igjen etter at rakettene er fyrt opp. Er det derimot lang reise hjem, ligger også hotellet Comfort Hotell Grand Central i Østbanehallen, så kan du ta en natt på hotell uten problem.

 

Bookinginformasjon – For booking av bord kontakt:

Bella Bambina: Epost: post@bellabambina.no eller tlf: 22174200

Ved booking av større grupper, vennligst book via mail.

Fjøla: Epost: bordreservering.fjola@ssp.no eller tlf: 21 52 52 80

Olivia: Epost: booking@olivia.no

Royal Gastropub: Epost: post@royalgastropub.no eller tlf: 21082272

Opland Burger & Steak: Epost: booking@burgerandsteak.no