fbpx [
23.04 - 23.04.2017, 09:00 (pris: Gratis)

Turist i egen by

Søndag 23. april er hele byens befolkning invitert til å oppleve hele Oslo gratis. Som byens sentrale torg og samlingspunkt er Østbanehallen en naturlig del av byopplevelsen!

Turist i egen by er et arrangement for Oslos befolkning, som arrangeres av Oslo kommune og VisitOSLO i samarbeid med Oslos museer, attraksjoner og Ruter.

”Dette er en enestående anledning til å besøke attraksjoner du spaserer forbi hver dag, men ikke har tatt deg tid til å stikke innom. Målet er at du som bor i byen, skal bli en god ambassadør for hovedstaden og en kunnskapsrik vert for gjester fra inn- og utland”, heter det på Visit Oslo sine sider.

Les program for dagen på Visit Oslo sine sider her.

Se Facebook-event her. 

For å delta på Turist i egen by trenger du et Turist i egen by-pass. Gratispasset kan du hente på forhånd hos Oslo Visitor Centre i Østbanehallen (åpent til kl. 18), slik at du kan dra rett ut og utforske byen på søndag.

Ellers kan du hente passet på selve dagen 23. april på, blant annet, Oslo Visitor Centres besøkssenter i Østbanehallen.

Gode lunsjmuligheter

Østbanehallen har i lang tid vært en sentral del av bybildet i Oslo. Hallens plassering i hjertet av byen gjør oss også til det perfekte stedet å plukke med deg en matbit, en is, en kaffe, eller noe annet til turen. Hvis du og ditt reisefølge har tid til å sette dere ned, har vi også mange lunsjmuligheter hos restaurantene våre.

Se utvalg butikker her: http://ostbanehallen.no/butikk/

Se utvalg restauranter her: http://ostbanehallen.no/restaurant/ 

 

Velkommen innom oss i Østbanehallen!