fbpx [
11.02 - 14.02.2018, 00:00

Valentines på Østbanehallen

På onsdag er det Valentinsdagen! Gi noen du er glad i den ekstra oppmerksomheten de fortjener, med en gave som viser hvor mye de blir satt pris på.

Vet du ikke helt hva du skal gi? I Østbanehallen finner du garantert noe som passer!

Hva med en stor kurv med masse god mat fra Flavours Food Market til matelskeren? Du finner masse gode produkter hos Flavours, innkludert søte gaveesker fra Summerbird, te fra TeTøsene, nystekte kanelboller, pølser og spekeskinke, økologisk eplemost fra Dyregård, og mange forskjellige typer ost.

Eller en velværegave med produkter fra L’Occitane til hun som fortjener å bli skjemt bort? Skjem bort kjæresten med en nydelig gaveeske fra L’Occitane. Her finner du gaveresker med alt fra alt fra dusjoljer, deilige parfymer, luksuriøs ansiktspleie, mykgjørende kremer og andre velværeprodukter til kropp, hud og hår.

 

Hva med frokost på senga? Olivenlunden sin avocadotoast med posjert egg, hvit balsamico og grønn sitronolje – dét er en ordentlig helgefrokost det! Viste du at Olivenlunden 1830 også har hudpleieprodukter? De er laget med ekstra virgin olivenolje av høy kvalitet, og er en perfekt gave til noen du bryr deg om.

Til hun eller hun som bare må ha kaffe om morgenen, eller som liker lange frokoster, er Steam sine gaveposer perfekte. Velg mellom én med kaffe og sjokolade til 189,- eller én med kaffe og lakris til 235,-.

Eller om du ønsker å gå for den tradisjonelle gaven, finner du masse sjokolade og andre søtsaker hos Dropsen. Der har de hjerte-gaveesker, sjokoladehjerter, hjertedrops – masse søtt og godt til en som holder hjertet ditt. De har er stort utvalg av gaver til din kjære – og dersom du har dårlig tid har de også ferdige gaveposer i alle prisklasser. Ønsker du heller å plukke ut dine favoritter, så lager de selvfølgelig en gavepose bare til deg!

 

Hva med å skru det opp et hakk? Spis en valentinburger hos Opland. En middag ute kan være akkurat det de ønsker seg. Å slippe stresset og maset i hverdagen, og bare kose seg sammen med folk man er glad i. Book et bord på en av våre restauranter i Østbanehallen, og spis en deilig middag i koselige omgivelser.

Vi har vi et bredt utvalg restauranter: fra Italienske klassikere på Bella Bambina og Olivia, Japansk mat på Yo!Sushi, Gastroretter og brygg på Royal Gastropub, Nordiske delikatesser på Fjøla, eller real burger og steak på Opland Burger & Steak. Du kan sjekke ut de forskjellige menyene til restaurantene her.