fbpx [
13.10 - 15.10.2017, 11:00

Velkommen til Smaken av Høst!

Vi i Østbanehallen vil feire at høsten er her med alle de gode råvarene og mat som inviterer til kos. Derfor arrangerer vi Smaken av Høst – en liten festival inne i Østbanehallen, den 13.- 15.oktober.

Vi ønsker å invitere deg til en inspirerende helg fylt med ulike eventer, smaksprøver og spennende høstmiddager. Kom inn i varmen og start høsten med oss!

I løpet av helgen har du mulighet til å være med på smaksturer rundt i hallen, vin- og sushikurs, det blir utdeling av forskjellige smaks- og vareprøver, brunch meny på søndag og guidet historietur rundt i Østbanehallen.

Konkurranse: Vinn middag i Østbanehallen på valgfri restaurant!

Vi har også en konkurranse hvor du kan vinne middag på valgfri restaurant i Østbanehallen! Svar på to enkle spørsmål og du er med i trekningen av et gavekort på 2000,- kr, som du kan bruke på valgfri restaurant i Østbanehallen. Klikk her for å delta.

Fredag

Østbanehallen er det perfekte stedet å starte helgen og vi kickstarter festivalen på samme måte med en Afterwork på fredag. Da blir det fet musikk med DJ og vi lover bra stemning! Les mer her.

Du får også mulighet til å bli med på en smakstur inspirert av Italia. Vi her så heldige å ha to italienske restauranter, og på fredag får du muligheten til en helaften hos Olivia og Bella BambinaEn smak av Italia! Du får både forret, to hovedretter og dessert, med drikke til maten. Les mer her om påmelding og priser.

Lørdag

På lørdagen kan du være med på en guidet smakstur til alle restaurantene i Østbanehallen, samt Ben & Jerry’s og Flavours. Her får du muligheten til å teste ut utvalget til alle restaurantene på en enkel og morsom måte. Det vil være en gruppe på 12 stk hvor vi forflytter oss fra sted til sted, og vi kan love at både sulten og tørsten blir slukket. Pris 250,- per personer. Mer informasjon om påmelding og tid finner du her.

Lær deg nye trikser og skaff ny kunnskap denne helgen! Yo!Sushi arrangerer sushikurs sånn at du kan bli like proff på kjøkkenbenken hjemme. Mer informasjon om sushikurset finner du her.

Olivia og Gaia-gruppen tar deg med på en rundreise gjennom vakre Sicilia sammen med produsenten Planeta. Vi reiser fra øst til vest for å smake vin fra forskjellige regioner på den sørlige middelhavsøya. Du vil få smake på syv viner totalt; tre røde, tre hvite og én dessertvin. Kostnad 100,- krever påmelding. Mer info finner du på Olivia Facebook event her.

Fjøla ønsker å invitere til «Smaken av Høst» bestående av en fire retters meny komponert av vår kjære kjøkkensjef Johan Cerén som frister med norske kamsjell, Carpacio, Ishavsrøye fra Finmark og Cerèns marengs. Pris: Fire retters 595,- Vinpakke: 425,-. De har 25 ledige plasser, og bordsetting fra kl:1800. For anledningen har vi i samråd med Vingruppen AS satt sammen en deilig vinpakke med viner som komplementerer rettene som serveres. Bordbestilling på www.fjola.no Sjekk ut facebook-eventet her for mer informasjon og påmelding.

Søndag

På søndag avsluttes festivalen med brunch, guidet historietur, og gratis shuffleboard på Royal.

Brunch er kombinasjonen av frokost og lunsj og gir en lang og avslappet stemning rundt bordet. Olivia, Bella Bambina og Opland lager hver sin brunch-smaks meny, og her får du smake på herlige høstretter i et spennende brunch-format. Det er kun plass til 12 stk på hvert sted og det er en unik mulighet til å smake på rettene på hvert sted, samtidig som det er en sosial atmosfære. For mer informasjon og påmelding finner du her.

Populært under Kulturnatt var guidet historietur i Østbanehallen. Vi gjentar suksessen og gir deg muligheten til å bli med på en spennende tur i Østbanehallen hvor du får høre om både historien til Østbanehallen, utviklingen av Oslo og betydningen av jernbanen i Norge. Mer informasjon finner du her.

Vi vil feire høstens nyanser og særpreg med utvalgte råvarer og smaksprøver og gjennom hele helgen vil du finne forskjellige stands rundt omkring i hallen. Her kan du få med deg spennende smaksprøver, eller kjøpe fantastiske produkter til tilbudspris.

Ingen grunn til høstdepresjoner, ta turen innom Østbanehallen og kom i godt humør av utvalgte smaker inspirert av høsten. Velkommen til Smaken av Høst 13.-15.oktober!