fbpx [
05.02 - 07.02.2016, 09:00

Velkommen til Jubileumshelg

Velkommen til jubileumshelg 5.-7. februar. Det blir ballonger, musikk, kaker, smaksprøver, sushikurs, og mange overraskelser. Kom innom for en matbit, en kopp kaffe eller bare for å kikke.

En av byens best bevarte hemmeligheter fyller ett år!

Nå feirer vi på Ø ett-årsjubileum, og i løpet av vårt første år
er det mange som har oppdaget oss. Vi sitter likevel med følelsen av at noen kanskje fortsatt ikke har opplevd den gode stemningen, de hyggelige spisestedene, de spennende butikkene og ikke minst den fantastiske atmosfæren på Ø.

Ta et bilde på Ø denne helgen og tag det med #øjubileum på Instagram. Da kan du vinne en middag for fire, ikke bare på én av restaurantene, men på alle 🙂

Velkommen til jubileumshelg 5.-7. februar.

Dette skjer på Ø i helgen:
Spuntino: Deler ut paraplyer til de 50 første gjestene. I tillegg blir det smaksprøver på deres signaturrett Pizza al Taglio og du kan nyte en spesiallaget jubileumsfrokost.

Brazzeria: Den nydelige kakevognen vil nok friste mange i jubileumshelgen, i tillegg blir det gjemt 20 bursdagsgavekort i restauranten for to personer på Brazzerias stemningsfylte lørdagsbrunsj.

Opland Burger & Steak: Serverer jubileumsburger laget av kjøkkensjef Jan Hugo Simonsen, med erfaring fra selveste Stattholdergaarden.

Royal Gastropub: Hyggelige priser og god drikke hele helgen, i tillegg til en spesiallaget jubileumsmeny – Beer Braised Pork Cheek m / MudCake til dessert.

Bella Bambina: Bella Bambina tilbyr en spesiallaget jubleumsmeny med italienske smaker til italienske priser (nesten hvertfall). Gjelder hele jubileumshelgen.

Flavours Food Market: Flavours har en fantastisk ostedisk med særlig fokus på norsk ost. Det blir smaksprøver fra ostedisken på fredagen.

L`Occitane: I butikken blir det gave til alle besøkende, håndmassasje, og en blomst om du kommer innom på fredagen! I tillegg har de mange gode jubileumspriser på sine kvalitetskremer fra Provence.

Dropsen: Dropsen har blant Norges beste utvalg av konfekt og sjokolade, i jubileumshelgen feirer de med smaksprøver.

YO!SUSHI: YO!SUSHI holder gratis sushikurs for de 8 første personene kl.14.00, lørdag 6.februar. I tillegg blir det smaksprøver.r