fbpx [
30.10 - 19.11.2018, 00:00

Vinn et julebord til deg og dine venner!

Midt i all julestria er det viktig å samle gode venner, nyte god mat og slappe av litt. Da passer det perfekt å vinne et julebord med gode venner i Østbanehallen!

Nå kan du vinne julebord med vennegjengen, på valgfri restaurant i Østbanehallen. Premien er for deg og opptil fem av dine venner og har en verdi på inntil 3000,-, som vil si 500,- hver.

Østbanehallen er det perfekte stedet for en avslappende middag, med en sentral beliggenhet, et bredt utvalg restauranter og god plass til hele gjengen!

Det er kort avstand til utelivet og kultur-destinasjoner fra Østbanehallen, i tillegg er det enkelt å komme seg hit med både tog, buss og trikk.
Med andre ord er det ikke noe problem å komme både til og fra julebordet, og underholdningen for resten av kvelden er aldri langt unna!

Med hele seks restauranter er tilbudet stort. Du kan finne flere alternativer, samt både vegetar og vegan, og laktose- og glutenfritt. På menyene finner du  både de tradisjonelle og de litt utradisjonelle julerettene.

Flere av restaurantene har også egne julemenyer!

Konkurransen er nå avsluttet. Vinneren er kontaktet og annonsert på facebook.

Du og de du velger å ta med må være over 18 år for å delta. Premien dekker ikke reise til/fra Oslo. Vinneren må være bosatt i Norge. Konkurransen avsluttes mandag 19/11, og vinneren vil bli kontaktet via e-post og annonsert på Facebook.

Det har skjedd at noen får feilmelding når de prøver å sende inn. Om det skjer, ta kontakt på epost eller på Facebook siden vår.