fbpx [
22.02 - 15.03.2017, 00:00 (pris: Premieverdi 3000,-)

Vinn middag på alle våre spisesteder!

10. - 12. mars inviterer vi til Smaken av Vinter i Østbanehallen. I den forbindelse gir vi bort en super premie! Delta og vinn middager til en samlet verdi av 3000,-

Under Smaken av Vinter vil det være masse aktivitet på Østbanehallen. Kom inn i varmen hos oss og du vil få servert masse gratis smaksprøver og har mulighet å kjøpe en rekke smaksretter til kr 50,- fra alle våre restauranter. Vi kaller dette SMAKEN AV Ø og vi håper du tar turen. Det vil også være gode tilbud i alle butikkene og flere spesial vintermenyer (med god pris) hos restaurantene. Mer info om alle aktivitetene finner du her.

Meld deg på Smaken Av Vinter.

 

SMAKSTUR TIL 250,-

Bli med på guidet  tur med en liten matbit og noe i glasset på hver av restaurant lørdag 11. mars. Det er kun 20 plasser! Les mer og meld deg på her.

 

KONKURRANSE

I forbindelse med arrangement så gir vi deg også muligheten å vinne en super premie! Middager på alle våre restauranter. Dermed kan du spise deg deg rundt på hele Østbanehallen. Alt du må gjøre for å være med, er å svare på noen enkle spørsmål under. Og du er med i trekningen av middager til en totalverdi av 3000,-  

Er du den heldige vinneren kan du prøve alle våre spisesteder. Hva med å ta en middag med kjæresten på f.eks. Olivia? Møt bestekompisen på Opland Burger & Steak. Avtal en hyggelig aften med mor hos Bella Bambina. Samle sammen venninner på afterwork og en matbit hos Royal Gastropub. Ta med takeaway etter jobb fra Yo!Sushi! Planlegg  en hyggelig lunsj hos Fjøla etter lørdagshoppingen i byen.

 

 

Ved å delta i konkurransen aksepterer du konkurransevilkårene, og blir påmeldt Østbanehallen’s nyhetsbrevet. Vi spammer ikke!

 

Vi trekker en vinner onsdag 15. mars. Vinneren blir annonsert her fredag 17. mars. Premien er gavekort på alle spisesteder pålydende NOK 500,- , totalverdi på gevinsten er 3000,- Må brukes innen 1. juli. Ansatte på Østbanehallen kan ikke delta.