fbpx [
01.12 - 06.12.2017, 19:30

Vinn middag og to billetter til årets julekonsert med Kurt Nilsen

Vinn to billetter til Kurt Nilsens julekonsert 14.desember og middag på valgfri restaurant i Østbanehallen! Slipp julestresset og kom i ordentlig julestemning med en helaften med middag og konsert.

Kurt Nilsen er for mange kjent som han fra Idol med den store stemmen. Siden 2010 har Kurt Nilsen sine julekonserter solgt ut over hele landet, og har for mange fått en egen plass i adventstiden. Med seg har Nilsen noen av Norges beste musikere og sammen skaper de en helt spesiell opplevelse. Du vil garantert få julestemningen fra første tone!

Kurt Nilsen sitt album ”Have Yourself A Merry Little Chistmas” ble gitt ut i 2010 og blir omtalt som en moderne klassiker. Albumet har blitt en soleklar publikumsfavoritt og har strømmet over 58 millioner ganger. Platens repertoar er utgangspunktet for konsertens verdige og vakre julestemning.

Konserten er i Oslo Spektrum, 14.desember, 2017 og starter kl.19:30.
Varighet er ca. 90 minutter.

Det finnes få ting som er mer naturlig enn kombinasjonen mat og kultur, og derfor får du også middag på valgfri restaurant i Østbanehallen. Ta middagen før eller etter konserten, og nyt en helaften med julestemning sammen.
Vi har vi et bredt utvalg restauranter: fra Italienske klassikere på Bella Bambina og Olivia, Japansk mat på Yo!Sushi, Gastroretter og brygg på Royal Gastropub, Nordiske delikatesser på Fjøla, eller real burger og steak på Opland Burger & Steak.
Du kan sjekke ut de forskjellige menyene til restaurantene her.

Husk at svaret ditt på spørsmålet om hvor du ønsker å spise om du vinner, er gjeldende! Du kan bestille hva du ønsker på stedet. 

Østbanehallen ligger sentralt i Oslo med kort avstand til Oslo Spektrum. I tillegg er det enkelt å komme seg hit med både tog og buss. I hallen vil du også finne flere restauranter og butikker. Selv om det er kaldt ute gjør ikke det noe – i Østbanehallen får du utefølelsen, inne!

Du må være over 18 år for å delta. Premien dekker ikke reise til/fra Oslo. Konkurransen avsluttes 6.12.17, og vinneren vil bli kontaktet via e-post og annonsert på nettsiden. Vinneren må være bosatt i Norge.

OBS: Ved å sende inn skjemaet og delta i konkurransen, godtar du å bli satt på Østbanehallens mailingliste. Du kan melde deg av denne om når du vil.