fbpx [
16.05 - 16.05.2018, 18:00

Don Giovanni på Operaen – vinn to billetter til den verdenskjente operaen

Det finnes ikke noe mer naturlig kombinasjon enn kultur og mat. Nå kan du vinne to billetter til Mozarts opera om den notoriske skjørtejegeren; Don Giovanni.

Don Giovanni er operaen om verdenshistoriens største forfører, og handler om en kvinnejegers siste dager, om hans erobringer og tilslutt unngåelige syndefall. Mozarts opera er en av verdens mest spilte, og populariteten skyldes kombinasjonen av Lorenzo da Pontes freidige libretto og Mozarts glitrende musikalske beskrivelser av persongalleriet.

Les mer om operaen, og se rolleliste her.

Showets varighet er 3 timer og 15 min, inkludert pause. Operaen spilles på hovedscenen, og fremføres på italiensk og tekstes på norsk og engelsk.

Datoen er 16.mai, 18:00 i Operahuset.

Hva med å gjøre kvelden til en helaften, og ta middagen før eller etter forestillingen?
I Østbanehallen har vi et bredt utvalg restauranter: fra Italienske klassikere på Bella Bambina og Olivia, Japansk mat på Yo!Sushi, Gastroretter og brygg på Royal Gastropub, Nordiske delikatesser på Fjøla, eller real burger og steak på Opland Burger & Steak.

Østbanehallen ligger sentralt i Oslo med kort avstand til flere konsertscener, og kulturlokaler. I tillegg er det enkelt å komme seg hit med både tog og buss. I hallen vil du også finne flere restauranter og butikker, og selv om været ikke viser seg fra beste side gjør ikke det noe – i Østbanehallen får du utefølelsen, inne!

Hele hallen, med alle restauranter og butikker har åpent alle dager, hele året.

Du må være over 18 år for å delta. Premien dekker ikke reise til/fra Oslo. Konkurransen avsluttes mandag 14/05, og vinneren vil bli kontaktet via e-post og annonsert på nettsiden. Vinneren må være bosatt i Norge.