fbpx [
30.07 - 06.08.2018, 01:00

Vinn ukespass til Øyafestivalen og 5x middag hos Melt Grilled Cheese

Vinn et ukespass til Øyafestivalen 7. – 11.august og gratis middag hver dag hos Melt Grilled Cheese.

Øyafestivalen er en av landets største festivaler, og arrangeres hvert år på sensommeren. Siden 2014 har festivalen blitt arrangert i Tøyenparken, hvor man kan få den store musikkoppelvelsen, til de mer intime musikk- og kulturopplevelsene. Dette er for mange årets happening og i år kommer blant annet Kendric Lamar, Lykke Li, Artic Monkeys, Cezinando, Arcade Fire, og Patti Smith. Sjekk ut årets program og lineup her. (link)

Melt Grilled Cheese startet som en foodtruck i Trondheim, av kompisene Kim Asserson og Jonas André Nåvik. Begge to hadde tidligere jobbet på Michelin-restauranter i Chicago, og savnet et annet valg til nattmaten enn burger, frossen pizza og kebab. Fra der kom ideen om grillede ostesmørbrød, og med michelin-erfaringen sin lager de nå grilled cheese sandwicher i verdensklasse. Under ØYA har de fått sin egen bod, hvor de vil servere deilige ostesmørbrød til sultne festivaldeltakere.

Vi trekker en heldig vinner som får ukespass og en middag hver dag, hos Melt Grilled Cheese, som de kan hente i Melt-boden under festivalen.

Ukespasset er fra 7. – 11.august 2018, på Øyafestivalen (Tøyenparken) i Oslo.

Vinner du ikke hovedpremien har vi i tillegg fem trøstepremier! En middag hos Melt Grilled Cheese som enten kan hentes på Øya eller i Østbanehallen, mellom 7. – 11.august.

Østbanehallen ligger sentralt i Oslo med kort avstand til flere konsertscener, og kulturlokaler. I tillegg er det enkelt å komme seg hit med både tog og buss. Hele hallen, med alle restauranter og butikker har åpent alle dager, hele året.

Du må være over 18 år for å delta. Premien dekker ikke reise til/fra Oslo. Konkurransen avsluttes onsdag 06/08, og vinneren vil bli kontaktet via e-post og annonsert på nettsiden. Vinneren må være bosatt i Norge.

Vi opplever at noen får feilmelding når de prøver å sende inn. Send oss en epost eller gå inn på facebook siden vår og gi beskjed, om du ikke får det til.