fbpx [

Restauranter

FlavoursCafe

Flavours Café

Flavours Café byr alt fra ferskpresset appelsinjuice og rause smørbrød, til store kanelboller og syndige brownies. De lager alt fra bunnen av – og det kjenner du på smaken!

Østbane33 (1)

Østbanehagen

Østbanehagen er en skjult perle midt i sentrum. En sjarmerende uteservering med langbord, lyslenker og god mat og drikke. Grillen er varm og kokkene har spikret sammen en flott sommermeny.

SteamGrilledSandwichBar

Steam Grilled Sandwich Bar

Noen ganger vil man bare ha et skikkelig godt ostesmørbrød. Sprøtt, grillet brød, kanskje med en salt skinke i midten og viktigst av alt; den deilige, smelta osten.

Olivia

Olivia Østbanehallen

Olivias ambisjon er å by på de beste smakene fra Italia. I nydelige verneverdige lokaler og lun Olivia-atmosfære kan du nyte tynn, krisp, italiensk pizza stekt i steinovn, klassiske pastaretter og antipasti.

BellaBambina

Bella Bambina Ristorante

Bella Bambina er en ekte italiener i Østbanehallen. Med hjemmelaget pasta og andre tradisjonelle italienske retter kan du drømme deg bort til Middelhavet – midt i Oslo sentrum.

matbilde

Royal Gastropub

Vegg i vegg med Oslo S ligger Royal Gastropub. I det hyggelige hjørnet av hallen finner du shuffleboard, en meny som byr på både klassisk og moderne pubmat, og et stort utvalg ølsorter.

YoSushi

YO! Sushi

Det asiatiske kjøkken vil være representert på Østbanehallen gjennom den japansk-insipirerte sushibaren Yo! Sushi som serverer sushi av høyeste kvalitet.

Fjøla

Fjøla

Kortreiste, norske råvarer servert i et særegent og stemningsfylt lokale som minner om en bistro i hjertet av Paris.

SteamKaffebar

Steam Kaffebar

Steam kaffebar ligger i hjertet av Østbanehallen. Her kan du få med deg en kruttsterk espresso i hånda, eller ta en god pause med utsikt på folkelivet.

opland_burger-2-2

Opland Burger & Steak

Opland Burger & Steak tilbereder alt kjøttet på trekullgriller, sånn at du skal få ekstra smakfulle og saftige retter i uformelle og hyggelige omgivelser.