fbpx [

Restauranter

FlavoursCafe

Flavours Café

Flavours Café er en kafé der alt lages fra bunnen av. Her får du alt fra ferskpresset appelsinjuice og smørbrød til bakst som smaker hjemmelaget.

Østbane33 (1)

Østbanehagen

Østbanehagen er en skjult perle midt i sentrum. En sjarmerende uteservering med langbord, lyslenker og god mat og drikke. Grillen er varm og kokkene har spikret sammen en flott sommermeny.

SteamGrilledSandwichBar

Steam Sandwich Bar

Steam Grilled Sandwich Bar er et nytt konsept for Steam, som vil gjenspeile de samme kvaliteter! Hos Steam Grilled Sandwich Bar er vi opptatt av gode råvarer, kokk med lidenskap og passion for håndverket.

Olivia

Olivia Østbanehallen

Olivias ambisjon er å by på de beste smakene fra Italia. I nydelige verneverdige lokaler og lun Olivia-atmosfære kan du nyte tynn, krisp, italiensk pizza stekt i steinovn, klassiske pastaretter og antipasti.

BellaBambina

Bella Bambina Ristorante

Hos Bella Bambina Ristorante får du hjemmelaget italiensk pasta, og restauranten legger sin ære i å gi sine gjester en autentisk italiensk smaksopplevelse.

matbilde

Royal Gastropub

Shuffleboard, deilig gastro-mat og et rikt utvalg av drikke hos Royal Gastropub.

YoSushi

Yo! Sushi

Det asiatiske kjøkken vil være representert på Østbanehallen gjennom den japansk-insipirerte sushibaren Yo! Sushi som serverer sushi av høyeste kvalitet.

Fjøla

Fjøla

Med norske råvarer i fokus, vil Fjøla gi sine besøkende store matopplevelser i stilfulle, men uformelle omgivelser.

På grunn av nye restriksjoner holder restauranten åpen med begrensede åpningstider.

SteamKaffebar

Steam Kaffebar

En god kaffebar er helt nødvendig ved et knutepunkt som det Østbanehallen utgjør, og på Steam Kaffebar får du både kaffe og bakervarer av høyeste kvalitet.

opland_burger-2-2

Opland Burger & Steak

Opland Burger & Steak tilbereder alt kjøttet på trekullgriller, sånn at du skal få ekstra smakfulle og saftige retter i uformelle og hyggelige omgivelser.