fbpx [

Bella Bambina Ristorante

Bella Bambina er en ekte italiener i Østbanehallen. Med hjemmelaget pasta og andre tradisjonelle italienske retter kan du drømme deg bort til Middelhavet – midt i Oslo sentrum.

Om du er på en handletur på Karl Johan, er sulten etter en utstilling på Munchmuseet eller trenger en matbit før du setter deg på toget, er Bella Bambina et godt sted å sette seg ned. Restauranten byr på raske smaksopplevelser med det beste fra det italienske kjøkkenet.

Stor uteservering

Om sommeren åpnes uteserveringen til restauranten, rett ved tigeren på Jernbanetorget. I solveggen kommer den italienske maten til sin rett, gjerne med noe forfriskende og godt i glasset til. Her er det god plass til å dele et deilig måltid med venner og familie, eller samle kolleger til lunsj med sjøutsikt.

Frokost på togstasjonen

Om du er tidlig ute til toget eller trenger en god frokost etter nattoget, serverer Bella Bambina frokost på stasjonen. Restauranten har frokostserveringen til gjestene på Comfort Hotel Grand Central, men den er også åpen for andre sultne morgenfugler.

Frokost åpningstider:
Man – fre: 06.00 – 09.30
Lør – søn: 07.00 – 11.00

Pris: 165 kroner.