fbpx [

Royal Gastropub

En klassisk pub med stort utvalg av øl, skikkelig god pubmat og avslappa stemning venter på deg. Og hva med å ta en runde shuffleboard etter burger’n?

Skal du ha afterwork med jobben eller ta en øl før en forestilling i Operaen? Royal Gastropub ligger innerst i Østbanehallen, vegg i vegg med Oslo S, og er nærmeste nabo til tog, buss og trikk. Det perfekte møtested sentralt midt i Oslo, rett og slett!

Gastroburgere og øl fra hele verden

En god burger er ofte starten på en hyggelig kveld. Royal har både klassiske cheeseburgere og saftige veggisburgere som serveres med briochebrød og fries – kanskje slår du til med «dirty» fries med cheddar og jalepeno? Du finner også salater og klassiske pub-retter som fish ‘n’ chips og club sandwich på menyen.

Se meny.

Royal har omtrent 20 forskjellige ølsorter på tapp og rundt 50 ulike sorter på flaske. Her finnes øl fra hele verden kombinert med et godt utvalg av lokalt brygg, blant annet øl fra Oslos største mikrobryggeri, Amundsen Byggeri.

Shuffleboard

Royal Gastropub har to shufflebpards, som passer perfekt til after work med jobben eller med gode venner. Ta kontakt for å reservere tid, så er du sikret en match etter middag!

Uteservering mot Operaen

I sommerhalvåret har Royal Gastropub en stor, flott uteservering med utsikt mot sjøen og Operaen, med sitteplass til 200 personer. Der er også kanskje byens kuleste bar: Utebaren, laget av en helt vanlig container. Ta en tur innom og sjekk den ut!