fbpx [

Royal Gastropub

Shuffleboard, deilig gastro-mat og et rikt utvalg av drikke hos Royal Gastropub.

Royal Gastropub ligger i Østbanehallen, vegg i vegg med Oslo S, og er nærmeste nabo til tog, buss og trikk.

«Be royal to Yourself – and Others», lyder mottoet til Royal Gastropub, som tilbyr sine gjester et rikholdig utvalg av øl og ekte pubmat i stilriktige omgivelser. Akershusgruppen, som står bak Royal, er opptatt av å sikre autensitet og skikkelig håndverk i alle ledd.  Royal har ikke bare burgere på menyen, her får du noe for enhver smak. Alt fra ulike salater, til mer klassiske pub-retter som bl. a Fish ´n chips.

Musikkbingo

Annenhver mandag klokken 19.00 fra 6. september inviterer Royal Gastropub til en underholdende start på uka. Velkommen til musikkbingo!

Les mer her.

Shuffleboard
Royal Gastropub har to Shuffleboard – hvorfor ikke kombinere et spill med et hyggelig måltid her? Shuffleboard er populært og passer perfekt som aktivitet i forbindelse med After Work, eller som en rolig og morsom aktivitet med gode venner. Hos Royal Gastropub får du den uslåelige kombinasjonen av god mat og drikke, hyggelig stemning og spill!

Øl for enhver smak
På en gastropub er imidlertid øl vel så viktig som mat, og på Royal er øl -utvalget både stort og variert. Her får du øl fra alle verdens hjørner, kombinert med et godt utvalg av lokalt og eget brygg.

Eierne av Royal Gastropub er de samme som står bak anerkjente Amundsen Bryggeri, Oslos største mikrobryggeri. Et godt utvalg av Amundsen-øl får du selvfølgelig servert hos Royal Gastropub.

Royal serverer omtrent 20 forskjellige ølsorter på tapp og rundt 50 ulike sorter på flaske. Forholdene burde dermed ligge til rette for mang en spennende øl opplevelse i klassiske pub-omgivelser.

Kongelige omgivelser

Navnet Royal kom nesten av seg selv, da pubens lokaler fungerte som kongens eget venteværelse i de dager da Hans Majestet i all hovedsak benyttet seg av tog for å besøke ulike deler av kongeriket.

– Den delen av puben som tidligere var venterom, har fått det passende navnet «Kongerommet.

Østbanehallen

Royal Gastropub ligger sentralt plassert blant de andre spisestedene i Østbanehallen
Interiøret er lunt, trivelig og med store sittegrupper med egne gasspeiser.
Prikken over i-en er den store baren, hvor mat og drikke bestilles og betales.

Uteservering

Royal Gastropub har i sommerhalvåret en stor, flott uteservering med utsikt mot Operaen.
Her er det sitteplass til 200 personer. Der er det også en egen Utebar som er laget av en vanlig Container. Kanskje Oslos kuleste Utebar.

Gavekort

Hvem setter vel ikke pris på en deilig middag med god mat og drikke? Et gavekort hos Royal Gastropub slår alltid an. Klikk her for å kjøpe.