fbpx [

Olivia Østbanehallen

Olivias ambisjon er å by på de beste smakene fra Italia. Alle lokalene henter inspirasjon fra italienske favorittbyer. Ved åpningen av Olivia Østbanehallen hentet de inspirasjon fra storslagne Milano til matretter og interiør. Sammen med de hyggelige menneskene, alle peisene og levende lys er det en lun Olivia-atmosfæren på Østbanehallen.

Vårt italienske kjøkken i Østbanehallen
Tynn, krisp, italiensk pizza stekt i steinovn, klassiske pastaretter og antipasti – som på alle menyene i Olivia-familien. I tillegg kan du blant annet glede deg over signaturretter fra Milano, kjøtt- og fiskeretter fra grillen, risotto og salsicca-pølser. Og med råvarenes kvalitet og autensitet høyt i kurs. Åpent pizzakjøkken gir gjestene del i den gleden og kunsten det er å bake ekte, italiensk pizza i steinovn.

Uteservering på torget alle enkelt kan nå
Olivias store uteservering på torget utenfor stasjonen har fantastisk beliggenhet med utsikt mot Operaen og fjorden. Varmelamper og pledd er på plass for kjølige dager og kvelder. Her vokser Oslos nye kulturbydel frem, med spennende signaturbygg som Deichmanske bibliotek og Munchmuseet ved byens hovedknutepunkt.

Sala Privata
Sala Privata er et eget innglasset lokale i restauranten med plass til mindre lukkede selskaper. Her kan du arrangere alt fra små, intime og uformelle middager og møter inntil 25 gjester. Velg blant egne selskaps- og møtemenyer, eller få skreddersydd et arrangement som gir en uformell, annerledes og ekte italiensk opplevelse. Rommet koster ingenting, du betaler kun for mat og drikke. For å reservere rommet, send en bookingforespørsel til booking@olivia.no.

Du kan også finne Olivia på foodora.no og i appen «Too good to go».