fbpx [

Opland Burger & Steak

På grunn av den nåværende situasjonen med nye smittevernsrestriksjoner har dessverre Opland Burger & Steak midlertidig stengt.

Opland Burger & Steak vil servere “Homestyle burgers, smoked barbecue and steaks from the farm” – alt tilberedt på trekullgriller.

I en verden hvor det meste strømlinjeformet og serieprodusert er vi opptatt av at ting skal komme fra et sted. Råvarene vi serverer kommer fra utvalgte produsenter som vi er på fornavn med, og vi forteller deg gjerne om reisen fra storfe som har beitet på grønne enger til din tallerken.

For å yte slike flotte råvarer rettferdighet griller vi kjøttet på en Josper-kullgrill, og grillverdenens Rolls Royce lokker fram fantastiske smaker og aromaer. Maten er ujålete og real, men tilberedt med respekt og sjel.

Hos oss er det en uformell og hyggelig stemning, og andre etasje får du utsikt over livet på Ø. Du kan spise en kjapp lunsj, en langtrukket middag eller bare ta et glass i baren. I tilegg har vi to møterom som du kan leie til både konferanser og forretningslunsjer.  Vi setter stor pris på gjestene våre og forsøker å gjøre måltidet hos oss til en litt mer innholdsrik opplevelse.

Vi tilbyr Take Away via Foodora.

Vil du kjøpe gavekort? Klikk her.