fbpx [

Opland Burger & Steak

Burger rett fra kullgrillen, saftig biff eller en grillet sandwich med smeltet ost? Når du er i Oslo sentrum, er du aldri langt unna et deilig måltid hos Opland Burger & Steak.

 

I andre etasje i Østbanehallen finner du det som må være en av Oslos beste burgere. Hos Opland Burger & steak er maten uformell, men det tas ingen snarveier når kjøttet grilles på kullgrillens Rolls Royce, Josper.

Med denne grillen får biffen og burgeren en helt egen aroma, som får fram de deiligste smakene fra de gode råvarene. Servert med tilbehør som småpoteter fra grillen, smakfulle sauser eller sprø fries er dette en restaurant for deg som liker ujålete, men real mat.

Uteservering rett ved Oslo S

I sommerhalvåret, når været tillater det, åpner uteserveringen i bakgården mellom Østbanehallen og Oslo S. Østbanehagen er en skjult perle med sjarmerende lyslenker og masse plass til å senke skuldrene med venner og kolleger.

De fleste som kommer hit, blir overrasket over hvor tilbaketrukket og rolig atmosfære det er – selv med Jernbanetorget og Oslo S som nærmeste naboer.

Uteserveringen har en egen foodtruck med deilige street food-retter, men om du vil nyte en burger rett fra Josper-grillen eller en smakfull entrecôte, kan du også bestille mat fra kjøkkenet inne.

Les mer om Østbanehagen.