fbpx [

Østbanehagen

Østbanehagen er en skjult perle midt i sentrum. Den sjarmerende uteserveringen finner du mellom Oslo S og Østbanehallen, rett bak den kjente tigeren på Jernbanetorget.

Den nye uteserveringen ligger så sentralt som man kan få det, men oppleves likevel rolig og tilbaketrukket fra hverdagsrushet utenfor. Her kan du senke skuldrene og slappe av med god mat og drikke, som Josper-grillet burger som er kjent for et perfekt og saftig resultat.

Fargerikt design, lyslenker og masse plass gjør Østbanehagen til en oase midt i den ellers travle bykjernen. Uteserveringen er skjermet fra støyet av kollektivttransporten, men likevel tar det deg tre minutters gange t-banen – perfekt sted å møte venner som bor på forskjellige kanter av byen.

Langbordene er klare, ølhagen er åpnet og ivrige ansatte er klare for å ta i mot sommerens gjester. Uteserveringen er åpen hver dag og har romslig plass til 200 mennesker.

Nå som sommeren er her for fullt kan det være lurt å reservere bord på forhånd. Følg bookinglenken eller ring 22 17 94 00. Du kan også sende forespørsel til booking@burgerandsteak.no. Bakgården kan også leies ut til private arrangementer.

Bakgårdsquiz

Hver torsdag klokken 19 fra 12. august er det bakgårdsquiz i Østbanehagen. Da står David Vekony & Oskar Fjørtoft Sandanger for quiz og underholdning i bakgården! Tjuvstart helgen i gode venners lag med en underholdende kveld med god mat og drikke i hyggelige omgivelser – midt i Oslo sentrum.

Les mer her.

Bordbestilling
Åpningstider:
  • Tirsdag-onsdag, fredag-lørdag 14:00 - 21:00
  • Torsdag 14:00 - 23:00
Kjøkkenet er åpent:
  • Tirsdag-onsdag, fredag-lørdag 14:00 - 20:00
  • Torsdag 14:00 - 21:00