fbpx [

Steam Kaffebar

Steam kaffebar ligger i hjertet av Østbanehallen – akkurat der alt skjer. Her kan du få med deg en kruttsterk espresso i hånda, eller ta en god pause med utsikt på folkelivet.

Kaffebaren setter sin stolthet i å servere kaffe og bakervarer av høyeste kvalitet. Steam-konseptet er velprøvd og velrenommert over store deler av Norge, og bak disken jobber det baristaer og bakere med lidenskap for kvalitet.

Kaffepause og hyggelig service

Steam er en kaffebar med rom for både en god lunsj med en venn  – eller for deg som vil sitte i fred og våkne litt før dagen begynner. Uansett om du vil ha en dobbel cortado eller en søt kaffe mokka, eller om du trenger dages kaffe fortere enn svint – sørger baristaen for å gi deg den beste kaffeopplevelsen.

God plass midt i sentrum

Atmosfæren i Steams trivelige og åpne lokale kan minne om følelsen du får på en kontinental piazza. Med beliggenhet i Østbanehallens inngangsparti holder du deg god og varm, samtidig som du kan nyte utsikten til alt annet som skjer midt i byen. Her er det rom for både den gode samtalen, og for den gode kaffekoppen!

Åpningstider:
  • Mandag - fredag 07:00 - 21:00
  • Lørdag 09:00 - 19:00
  • Søndag 10:00 - 19:00
Les mer på:
steamkaffebar.no