fbpx [

Steam Kaffebar

En god kaffebar er helt nødvendig ved et knutepunkt som det Østbanehallen utgjør, og på Steam Kaffebar får du både kaffe og bakervarer av høyeste kvalitet.

Vi mener at en god kaffebar er helt nødvendig på et knutepunkt som Østbanehallen. Derfor er det naturlig med Steam nettopp her. Steam-konseptet er velprøvd og velrenommert over store deler av Norge, og hos oss jobber det barristaer og bakere med lidenskap for kvalitet. Enten du er på farten, eller vil nyte i lange drag,

Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd, og jobber derfor for å gi deg den beste kaffeopplevelsen og satser på barista-kunnskap i kombinasjon med lav terskel og hyggelig service. Alle, enten man er på farten eller har god tid, skal kunne få en god kopp kaffe på Steam. Vi har i tillegg et rikholdig utvalg av bakervarer og deilige, hjemmelagde småretter.

Atmosfæren i vårt trivelige og åpne lokale kan minne om følelsen du får på en kontinental piazza. Med beliggenhet i hallens inngangsparti holder du deg god og varm, samtidig som du kan nyte utsikten til folkelivet. Her er det rom for både den gode samtalen, og for den gode kaffekoppen.

Åpningstider:
  • Mandag - fredag 07:00 - 21:00
  • Lørdag 09:00 - 19:00
  • Søndag 10:00 - 19:00