fbpx [

YO! Sushi

Midt i hallen kommer asiatiske smaker på løpende bånd. I sushibaren YO! Sushi slipper du å vente på maten. Det er bare å plukke bitene som ser mest fristende ut.

Plassert i hjertet av Østbanehallen finner du YO! Sushi. Her serveres sushi på bånd, en serveringsmetode som kalles kaitensushi i Japan. Plukk det du vil ha når du vil ha det.

På menyen finner du ikke bare sushi og sashimi, det er også 23 varmretter på menyen. Noe for enhver smak, med andre ord.

Ta et glass i baren ­– eller ta med takeaway

YO! Sushi serverer sushi og asiatiske retter av høy kvalitet – tilberedt på stedet og servert i et lynraskt tempo. Det er nok av sitteplasser rundt den lange baren, og et bredt utvalg vin og annen drikke.

Her er det rom for å både ta en kjapp matbit, eller et lengre måltid med gode venner. Om du vil spise på kontoret, i parken eller ta med på toget, er takeaway selvfølgelig en mulighet.

Internasjonalt konsept midt i Oslo sentrum

Noen kjenner kanskje igjen YO! Sushi sine restauranter fra London eller New York. Ikke så rart, når kjeden har restauranter flere steder rundt om i verden. I Østbanehallen rendyrkes det japanskinspirerte konseptet, hvor de legger vekt på «Fast, Fun and Fresh» – uten at det går på bekostning av verken råvarer eller retter.

Velkommen!

 

Bordbestilling
Åpningstider:
  • Mandag - torsdag 11:00 - 21:00
  • Fredag - lørdag 11:00 - 22:00
  • Søndag 12:00 - 21:00
Kjøkkenet er åpent:
  • Mandag - torsdag 11:00 - 20:30
  • Fredag - lørdag 11:00 - 21:30
  • Søndag 12:00 - 20:30
Les mer på:
yoshushi.com