fbpx [

L’Occitane Østbanehallen søker pakkehjelper

Som pakkehjelp hos L'Occitane Østbanehallen får du jobbe med et verdensomspennende kosmetikkmerke, i en butikk med kunnskapsrike og hjelpsomme medarbeiderne.

L’Occitane er et av verdens hurtigst voksende kosmetikkmerker. Det finnes rundt 2.000 butikker i over 38 land og mer enn 3.800 utsalgsteder verden over. L’Occitane Norge AS omfatter blant annet salg gjennom egne butikker, egen nettbutikk og 280 apotek i VITUS-kjeden.

Vi leter etter deg som er effektiv, nøyaktig og jobber strukturert, til stilling som pakkehjelp i vår butikk på Østbanehallen. Dine oppgaver vil i hovedsak bestå av pakking av bestillinger, varemottak og håndtering av vareleveranser, lagerorganisering og påfyll av varer i butikken. Oppgavene vil være varierte og følge butikkens behov, og det er spesielt viktig at du er vant til å jobbe hurtig og kan håndtere ulike oppgaver i et høyt tempo.

Vi stiller høye krav til service og kundeopplevelse, og det er også viktig at du er utadvendt og lett kommer i kontakt med mennesker. Våre håndpakkede gaver er omfattende og nøyaktig arbeid, og det krever at du er flittig med hendene og har sans for detaljer. Du rapporterer til Web Manager og skal også samarbeide med resten av teamet i butikken. Det er ønskelig med erfaring fra lager/nettbutikk, men ikke noe krav.

Vi kan tilby en spennende jobb i et varmt og generøst arbeidsmiljø, hvor vi gir grundig opplæring. Arbeidstiden vil variere etter butikkens behov, og man må påregne minimum to lørdager i måneden. Det er også nødvendig å kunne jobbe på dagtid i ukedagene.

Oppstart: september/oktober. Varighet: Frem til 24. desember.

Sentrale arbeidsoppgaver

  • Pakking av nettordre og kundekontakt på mail og telefon
  • Bidra til å nå sentrale nøkkeltall og mål
  • Følge opp varelager og organisere dette effektivt

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper

  • Dynamisk og fleksibel med tanke på arbeidstider, stille på kort varsel
  • Nøyaktig, effektiv, serviceinnstilt og en team-player

Vi kan tilby

  • En spennende jobb i et varmt og generøst arbeidsmiljø med hyggelige kolleger
  • Å få jobbe med et anerkjent kvalitetsmerke som tar stort sosialt ansvar, engasjerer seg i mange solidaritetsprosjekter og selger produkter av høy kvalitet med fokus på miljø og mennesker

Søknad med CV sendes omgående til: froey.ramnefjell@outlook.com og merkes med «Pakkehjelp Østbanehallen» i emnefeltet.
Søknadsfrist: 31. august. Vi kommer til å ta inn kandidater fortløpende, så vi oppfordrer til å søke tidlig!

NB! Søknaden vil bli lagret i vår database i inntil 1 år. Dersom du ikke ønsker at din søknad skal lagres etter rekrutteringen av denne stillingen er ferdig må du skrive det tydelig øverst i søknaden.