fbpx [

Comfort Hotel Grand Central

På designhotellet Comfort Hotel® Grand Central bor du på Østbanehallen, i byens up and coming-område Bjørvika. Det betyr tre minutter til flytoget, og ett minutt til shopping og uteliv på Karl Johan.

Hotellet har et sterkt konsept med kvalitet på de områdene som betyr noe for gjestene. Spennende design, en behagelig seng og god frokost. Et unikt hotell som ivaretar og tar byggets historiske betydning på alvor – du kan blant annet sjekke inn og bo på jernbanedirektørens kontor fra 1892. Comfort Hotel Grand Central er opptatt av å ikke bare være til for sine overnattingsgjester, men hele byens befolkning – stikk innom enten for et uformelt jobbmøte i lobbyen, eller ta for deg av deres lovpriste frokost før du setter deg på toget.

Historikk
Østbanekvartalets fasader samt enkelte deler av interiørene er fredet. Dette har stilt store krav til gjennomføringen og transformasjonsprosessen fra tidligere kontorbruk til hotell. Hotellet er ombygd med hensyn til byggets struktur og egenart, og de 170 rommene har mange spennende detaljer og romløsninger. Hotellet åpnet 30. april 2012, og blir drevet av Nordic Choice. Østbanehallens restaurant Bella Bambina fungere også som hotellets frokoststed og restaurant.

Bestill rom: Comfort Hotel Grand Central
Telefon: +47 22 98 28 00
E-post: co.grand.central@choice.no
Adresse: Jernbanetorget 1, Østbanehallen0154 Oslo Norge

Instagram: @comfortgc

Facebook: Comfort Hotel Grand Central

 

 

Comfort Hotel Grand Central på Østbanehallen  Comfort Hotel Grand Central på Østbanehallenluxury-travel-guide-luxury-unique-hotel-of-the-year-østbanehallen